Nieuws

Dolibarr is community keuze van de maand december 2020

Het grootste ontwikkelplatform ter wereld heeft Dolibarr uitgeroepen tot community-keuze van deze maand. Meer hierover kunt u hier lezen.

Lock-down

Wij zijn nog steeds in lock-down. Dat wil zeggen dat onze kantoordeur gesloten blijft. Wij zijn overdag echter wel aanwezig, zodat u uw bestelling gewoon kunt ophalen..
Heeft u een vraag of verzoek, bel ons dan op: 06-22417495 of 085-4010386. Op afstand werken is ons vak. Ook als er snel een webshop on-line moet kunt u ons bellen.

Dolibarr ERP & CRM 13.0.1 is beschikbaar.

Versie 13.0.1 is een belangrijke update voor release 13.0.0 .Installatie kan geschieden door een berichtje te sturen via ons ticket systeem. U kunt ChangeLog lezen voor een volledige lijst met wijzigingen..

Inventariseren

Aan het einde van het jaar zal er moeten worden geinventariseerd. Wij hebben hiervoor een slimme methode bedacht. Interesse? Dan dan contact met ons op.

Rapportages

Voor klanten die speciale rapportages willen hebben in HTML, PDF of CSV komt er binnenkort de beschikking over Reportico (spreek uit: rieportaiko) in Dolibarr. Hiermee kunnen opo maat rapportages worden gemaakt. Te denken valt aan accountantverslagen, omzetoverzichten enz.